Apple Watch Series 1 42mm Reparatie

 

 

 

 

 

Apple Watch Series 1 42mm Reparatie

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
ReparatiePrijs
Scherm vervangen (touchscreen + LCD)€ 119
Accu vervangen€ 65

Apple Watch Series 1 42mm Reparatie reparatie Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht en Rotterdam.

Op zoek naar Apple Watch Series 1 42mm Reparatie? Dan bent u bij Q-fix.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van de Apple Watches / Horloges. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties daarom gebruikt uitsluitend hoogwaardige onderdelen van originele kwaliteit voor uw Apple Watch reparatie. Wij bieden tevens zes maanden garantie op het vervangende onderdeel van uw Apple Watch. Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.

Originele kwaliteit onderdelen:
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties en gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen. De kwaliteit van onze reparaties waarborgen wij door gebruik te maken van enkel originele onderdelen zowel (als anders niet kan), OEM onderdelen. OEM staat voor ‘Original Equipment Manufacturer’ en is een fabrikant die onderdelen fabriceert met dezelfde kwaliteit. De onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. Garant voor kwaliteit en voordelig voor de klant.

Garantie:
U heeft 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel, met uitzondering voor batterijen en waterschade.

Factuur:
U krijgt bij ons direct uw factuur, zowel schriftelijk als per e-mail.

Verzekering:
Indien u verzekerd bent tegen uw schade via een inboedelverzekering of telefoonverzekering kunt u ons factuur opsturen naar uw instantie voor vergoeding.
U kunt het beste vooraf even contact opnemen met uw verzekering of uw schade wel wordt vergoed.

Reparatietijd:
Uw Apple Watch is binnen 24 uur gerepareerd.

Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.