iPhone 8 Plus Reparatie

iPhone 8 plus reparatie

 

 

 

 

 

iPhone 8 Plus reparatie

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
ReparatiePrijs
Scherm vervangen originele kwaliteit€ 129
Scherm vervangen premium compatibel€ 89
Front camera vervangen€ 60
Camera vervangen€ 99
Trilmotor vervangen€ 40
Aan/uit knop vervangen€ 70
Volume knop vervangen€ 70
Accu/batterij vervangen€ 50
Audio chip vervangen€ 119
Laadconnector vervangen€ 60

iPhone 8 Plus scherm reparatie Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Ridderkerk, Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht en Rotterdam.

Op zoek naar iphone 8 Plus reparatie? Dan bent u bij Q-fix.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van de iPhone toestellen. Een iPhone 8 Plus reparatie duurt minimaal 20 minuten tot maximaal een uur, afhankelijk van de soort reparatie die op dat moment uitgevoerd wordt. Indien er sprake is van meerdere mankementen aan uw iPhone 8 Plus dan zal de reparatie ook wat langer duren. Mede dankzij onze lange ervaring in iPhone reparatie bieden wij u kwaliteit en vakkundigheid aan die gepaard gaan met een zeer snelle service. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties daarom gebruikt uitsluitend hoogwaardige onderdelen van originele kwaliteit voor uw iPhone 8 Plus reparatie. Wij bieden tevens zes maanden garantie op het vervangende onderdeel van uw iPhone. Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.

Originele kwaliteit onderdelen:
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van onze reparaties en gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen. De kwaliteit van onze reparaties waarborgen wij door gebruik te maken van enkel originele onderdelen zowel (als anders niet kan), OEM onderdelen. OEM staat voor ‘Original Equipment Manufacturer’ en is een fabrikant die onderdelen fabriceert met dezelfde kwaliteit. De onderdelen zijn rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. Garant voor kwaliteit en voordelig voor de klant.

Garantie:
U heeft 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel, met uitzondering voor batterijen en waterschade.

Factuur:
U krijgt bij ons direct uw factuur, zowel schriftelijk als per e-mail.

Verzekering:
Indien u verzekerd bent tegen uw schade via een inboedelverzekering of telefoonverzekering kunt u ons factuur opsturen naar uw instantie voor vergoeding.
U kunt het beste vooraf even contact opnemen met uw verzekering of uw schade wel wordt vergoed.

Reparatietijd:
Een gemiddelde reparatie duurt bij een iPhone tussen 20-40 minuten, afhankelijk van het probleem.
U kunt bij ons in de vestiging ook wachten onder genot van een kopje koffie.

Reparatieservice aan huis:
Indien u liever niet de deur uit wilt kunnen wij ook langs komen bij u en ter plekke de iPhone reparatie uitvoeren. Lees hier meer over.

Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.